Zara Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Zara Ziraat Odası > Haberler > Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Ulaş'ta yapıldı.

Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Ulaş'ta yapıldı.

Ulaş Ziraat Odası Başkanlığı ev sahipliğinde İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Gürün Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe başkanlığında düzenlenen toplantıda Toprak Mahsulleri Ofisi'nin yemlik arpa satış ve dağıtımı, Ankara ziyaretlerinin değerlendirilmesi, artan zirai girdi maliyetleri konularında değerlendirme yapıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Zara Ziraat Odası Başkanımız Zeki Şimşek, "Yakın zamanda İl Koordinasyon Kurulu olarak Ankara'ya giderek ilimiz çiftçilerinin ortak sorun ve beklentilerini geçekleştirdiğimiz görüşmelerde genel başkanlardan, bakanlık temsilcilerine, milletvekillerine ilettik. Bu durum geniş bir yankı uyandırmıştır. Çiftçilerimiz sorunlarına, talep ve beklentilerine kulak vererek, her fırsatta yetkililere ulaştıracağız ve takipçisi olacağız. Ayrıca TMO tarafından uygun fiyata arpa satış ve dağıtımı ilçelerimizdeki çiftçilerimiz için büyük bir sıkıntı oluyordu. Hatta nakliye nedeniyle de bu imkanlardan faydalanamayanlar oluyordu. Tüm ilçelerimizde odalarımız olarak çiftçilerimizin arpa alımından istifade edebilmeleri için çalışıyoruz. Bu durumdan çiftçilerimizin memnuniyetlerini almaya başladık" dedi.

Başkan Şimşek, toplantıya ev sahipliği yapan Ziyaeddin Gazioğlu'na da teşekkür etti.

Toplantıya; Gürün Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe, Şarkışla Ziraat Odası Başkanı Azamet Topçu, Altınyayla Ziraat Odası Başkanı Sezai Subaşı, Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, Ulaş Ziraat Odası Başkanı Ziyaeddin Gazioğlu, Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek katıldı.