Zara Ziraat Odası > Haberler > Ziraat Bankası Çiftçiye hizmet etmelidir

Ziraat Bankası Çiftçiye hizmet etmelidir

Faizsiz kredilerde ilçe tarım komisyonu kararı aranmalıdır.

Devletimizin Ziraat Bankası aracılığıyla sağladığı imkanları üreticilerimize adaletli verilmelidir .

Ziraat Odası Başkanları Ziraat Bankası Bölge Müdürünü ziyaret etti.

Sivas Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Ziraat Bankası Bölge Müdürü Salih Zeki Şahna'yı ziyaret etti.

Zara Ziraat Odası Baskanı Zeki Şimşek" Çiftçilerimize devletimizin ziraat bankası aracılığıyla sağladığı imkanlara üretim yapan tüm çiftçilerimizin adaletli şekilde yararlanması gerektiğini, müracaat edildikten sonra hak edene bekletilmeden verilmesi gerektiğini, faizsiz olarak verilen kredilerde sadece bankaya bırakılmamalı tarım komisyon kararıyla üretim yapana verilmelidir" dedi.

Toplantıya Zara Ziraat Odası Başkanımız Zeki Şimşek Sivas Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Şarkışla Ziraat Odası Başkanı Azimet Topçu, Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, Gemerek Ziraat Odası Başkanı Ferman Çilkaya, Akıncılar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Koç, Hafik Ziraat Odası Başkanı Osman Karataş katıldılar.