Zara Ziraat Odası > Haberler > Zara'lı besicilere ucuz yem anlaşması.

Zara'lı besicilere ucuz yem anlaşması.

Zara Ziraat Odası Başkanlığı ile özel bir firma arasında imzalanan protokolle çiftçilerin ucuz yem temin etmeleri sağlanacak.

Zara Ziraat Odasında Oda Başkanı Zeki Şimşek ile firma yetkilisi Murat Özmen arasında gerçekleştirilen imza programı ile çiftçilerin ucuz yem temin etmeleri amacıyla anlaşma sağlandı.

Konu hakkında açıklama yapan Oda Başkanı Zeki Şimşek, "Çiftçilerimizin maliyetlerini azaltmak amacıyla iki yıl önce başlattığımız uygulamadan dolayı üyelerimiz memnuniyetlerini bildirmektedirler. Taleplerin çokluğundan bu yıl da piyasa araştırması yaparak en uygun fiyatı veren bir firma ile sözleşmemizi imzaladık. İmzalanan protokol ile zam gelse dahi 2020 yılı sonuna kadar fiyat farkı uygulamayacak. Çiftçilerimizin üründen memnuniyetine göre devam edilecek, aksi takdirde oda olarak tek taraflı sözleşme feshi uygulanabilecek" dedi.
Şimşek, çiftçilerin Zara Ziraat Odasından alacakları çiftçilik
belgesi ile firmaya gitmelerinin yeterli olacağını belirtti.