Zara Ziraat Odası > Haberler > Zara Ziraat Odasından çiftçi çocuklarına giysi desteği.

Zara Ziraat Odasından çiftçi çocuklarına giysi desteği.

Zara Ziraat Odası tarafından Yapak Vakfı Özköyler İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim-öğretim gören öğrencilerin tamamına bot ve monttan oluşan hediye paketleri dağıtıldı.

Zara Ziraat Odası tarafından gerçekleştirilen ve Antalya'da faaliyet gösteren hayırsever iş insanı Turland turizm sahibi Sinan Bedir'in destek sağladığı "Bir Mont, Bir Bot" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yapak Vakfı Özköyler İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim gören öğrencilere mont ve bottan oluşan hediye paketleri teslim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaeddin Çakmaktaş ve Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek'in katılımı ile Okul Müdürü Gökhan Altan'a teslim edilen edilen hediye paketleri öğrencilere ulaştırıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, "4 yıl önce başlattığımız çiftçi çocuklarımıza yönelik eğitime destek kampanyalarımız kapsamında düzenlediğimiz "Bir Mont, Bir Bot" projesi ile bu yıl 11 köyümüzün çocuklarının eğitim gördüğü Yapak Vakfı Özköyler İlk ve Ortaokulundaki öğrencilerimize hediyelerini ulaştırdık. Zara İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Alaeddin Çakmaktaş'a, İş İnsanımız Sinan Bedir'e, okul müdürümüz Gökhan Altan'a ve oda genel sekreterimiz Zikri Bedir'e destekleri için teşekkür ederim.