Zara Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Zara Ziraat Odası > Haberler > Zara Muhtarlar derneğinde görev değişimi.

Zara Muhtarlar derneğinde görev değişimi.

Zara Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği (Muhder), 8. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Düzenlenen kongrede Hatip mahallesi Muhtarı Osman Öncü Başkan oldu.

Zara Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen kongre, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve divan seçimi ile başladı.

DERNEĞİN KURUCUCU BAŞKANI VE AYNI ZAMANDA ODA BAŞKANIMIZ ZEKİ ŞİMŞEK ONURSAL BAŞKAN SEÇİLDİ.

Günden maddelerinin görüşüldüğü kongrede divana sunulan önerge ile yeniden aday olmayan kurucu başkan ve başkan Zeki Şimşek'e 17 yıllık başkanlık sürecinden dolayı onursal başkan kararı alındı, Kaymakam Meriç Dinçer tarafından plaket takdim edildi.

Hatip Mahallesi Muhtarı Osman Öncü ile Ütük Köyü Muhtarı İbrahim Kızık'ın aday olduğu genel kurulda 144 delegenin 73'ünün oyunu alan Öncü, başkanlık görevine getirildi.

Gerçekleştirilen kongre sonrası öncü başkanlık görevini üstlenirken, Abdulkadir Sazak, Cafer Altınok, Efendi Karaman, Mustafa Solar, Mahmut Alkaya, Vahap Şener yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

Kongre sonrası teşekkür konuşması gerçekleştiren Öncü, "Derneğimizin kuruculuğun yapan ve bugünlere getiren Zeki Şimşek başkanımza ve yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan muhtar arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Yapacağımız hizmetlerle aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağız" dedi.

Kongreye; Kaymakam Meriç Dinçer, Belediye Başkanı Fatih Çelik, AK Parti Zara İlçe Başkanı Ahmet Okur, Cumhuriyet Halk partisi Zara İlçe Başkan vekili Yadigar Özcan kurum amirleri ile muhtarlar katıldı