Zara Ziraat Odası > Haberler > Sivas’ımızın yerli üretimi yemler ilçemizde satışa başladı

Sivas’ımızın yerli üretimi yemler ilçemizde satışa başladı

Sivas'ın yeni marka değeri olan SİVTAŞ Yem Fabrikası üretimi yemlerin ilçemizde satışı başladı.

Çiftçimize ucuz ve kaliteli yem temin etmeyi amaçlayan SİVTAŞ Yem Fabrikasında üretilen 58 ton yemin merkez ve ilçelere gönderimi tamamlandı.

Odamıza ait Sanayi Sitesindeki tesislerimizde işletmeciliğini yapan özel firma tarafından bayiliği alınarak satışa sunuldu.

İlimizin yerli üretimi SİVTAŞ’ın kurulmasında, üretime başlamasında, ilimize kazandırılmasında emekleri bulunan Sayın Valimiz Salih Ayhan’a, Sivas Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin’e, İl Tarım Müdürümüz Sayın Seyit Yıldız’a teşekkürlerimizi sunarız.

AS'ın yeni marka değeri olan SİVTAŞ Yem Fabrikası, yem sevkiyatlarının ilkini gerçekleştirdi.

Seri üretime geçen, çiftçimize ucuz ve kaliteli yem temin etmeyi amaçlayan SİVTAŞ Yem Fabrikası, üretilen 58 ton yemi, merkez ve ilçelere göndermenin haklı gururunu yaşıyor.

Sevkiyat programına katılan Valimiz Salih Ayhan, "Sivas Belediyesi ve İl Özel İdaresi'nin katkılarıyla ilimize kazandırdığımız tesisimiz, ilk müşterilerimize yemlerin satışını gerçekleştirdi. Bugün herkes hayallerin gerçeğe dönüştüğü ana şahitlik ediyor." ifadelerini kullandı.