Zara Ziraat Odası > Haberler > Muhtarlara çam fidanı dağıtıldı.

Muhtarlara çam fidanı dağıtıldı.

Zara Orman İşletme Şefliği ile Zara Ziraat Odası iş birliğiyle, Orman İşletme Şefliği bahçesinde düzenlenen törende, köy ve mahalle muhtarlarına 5 bin sarı çam fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

Oda Başkanı Zeki Şimşek, yaptığı konuşmada, Türkiye'de son zamanlarda çıkan yangınlar sonucu birçok orman arazisinin yok olduğunu belirterek, "Kaybettiğimizden çok fazlasına ihtiyacımızın olduğu ağaçlandırma çalışmalarına dikkati çekmek üzere bu organizasyonu yaptık. Fidan dağıtımlarımız devam edecektir." dedi.

Köylerde ağaçlandırma sahalarının fidanlarla buluşturulması amacıyla çalışmalar sürdüreceklerini ifade eden Şimşek, desteklerinden dolayı Zara Orman İşletme Şefi Zeki Görgülü ve ekibine teşekkür etti.