Zara Ziraat Odası > Haberler > MİLLETVEKİLİ SOLUK, ODA BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ,

MİLLETVEKİLİ SOLUK, ODA BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ,

Zara Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programı ile Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk ve oda başkanları Sivas’ta bir araya geldi.

Sivas Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, talepleri değerlendirdi. Her zaman çiftçinin üreticinin yanında olduklarını belirten Soluk, “Bizim kapımız kim gelirse gelsin açıktır. Her zaman sizleri dinliyoruz” dedi. Oda başkanlarının çiftçi borç ertelemeleri ile ilgili talepleri üzerine Soluk, Konuyla yakından ilgileneceğini, çiftçilerin mağdur olmamaları için çalışma yapacaklarını belirtti.

Toplantı da ÇKS’ye girmeyen araziler, toplulaştırmanın yavaş ilerlemesi, ürün yetiştirmenin yüksek maliyetli, ürünün ise ucuz olması gibi konulara da değinildi. Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek ise yaptığı konuşmada; “Gerçekleştirdiğimiz toplantımıza icab ederek bizleri onurlandıran, dertlerimiz ve taleplerimizden yakından ilgilenen Sivas Milletvekilimiz Mehmet Habib Soluk beye, vakit ayırarak uzaktan ve yakından gelen oda başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Toplantıya; Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ile ilçe oda başkanları katıldı.