Zara Ziraat Odası > Haberler > HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR. TOHUM ELEME TESİSİMİZ 2022 YILI SEZONUNDA DA ÜRETİCİLERİMİZİN HİZMETİNE AÇILMIŞTIR.

Zara Ziraat Odamıza ait Sanayi Sitesindeki tesislerimizde yenilenen, hafif taneli buğday eleme makinesi çiftçilerimize hizmet vermeye başladı.

Buğday, arpa, fiğ, nohut elemeleri tesislerde yapılmaktadır. Saatte 5 ton eleme kapasitesi ile eleme ve ilaçlama yaparak çiftçilerimize hizmet verecektir.

Tesisten faydalanmak isteyen çiftçilerimiz 0505 149 90 82 numaralı hattı arayarak randevularını alabilirler.

ÇİFTÇİLERİMİZE ÜCRETSİZ KANTAR HİZMETİ

Sanayi Sitesinde hizmet vermekte olan 14 metre uzunluğunda, 70 tonluk tır kantarı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda üye çiftçilerimize ücretsiz olarak hizmet vermektedir.

HUBUBAT ALIM SATIMI

Odamıza ait tesislerimiz arkasında arsamızda çiftçilerimizin hububatlarının firma tarafından alım ve satımı yapılmaktadır. Buğday, arpa, yulaf ve benzeri hububat tohumu satışı da yapılmaktadır.

KIRMA EZME

Tesislerimizde işçilik firma tarafından karşılanarak kırma ve ezme yapılmaktadır.

YEM SATIŞI

Çiftçilerimizin talebi üzerine tesislerimizde uygun fiyatlardan yem satışları devam etmektedir.