Zara Ziraat Odası > Haberler > Çiftçi çocuklarına kışlık desteği.

Çiftçi çocuklarına kışlık desteği.

Zara Ziraat Odası olarak devam ettirmekte olduğumuz “Eğitime Destek” projesi kapsamında Odamız ile Hero Önder Motor işbirliğinde Şehit Teğmen Hacı Bayram Elmas Yatılı Bölge İlk ve Ortaokulu, Korkut Gümüşay İlk ve Ortaokulu, Şerefiye Vali Aydın Güçlü ilk ve Ortaokulu, Yapak Vakfı Özköyler İlk ve Ortaokulunda eğitim-öğretim gören öğrencilere bot, mont, eldiven, bere, kaşkoldan oluşan kışlık set hediye edildi.

Kaymakamımız Sayın Meriç Dinçer ile Oda Başkanımız Zeki Şimşek birlikteliğinde düzenlenen teslim töreninde Şehit Teğmen Hacı Bayram Elmas Yatılı Bölge İlk ve Ortaokulu öğrencilerine verilmek üzere okul Müdürü Ferdi Özakay’a hediye paketleri teslim edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Oda Başkanımız Zeki Şimşek, “Her yıl da olarak başlattığımız Eğitime Destek Projesi kapsamında çiftçi çocuklarımıza destek olmaktayız. Geçtiğimiz Eylül ayında köy okullarımızda öğrencilerimize kırtasiye ve okul çantası hediyemize maddi katkı sağlayan Hero Önder Motor sahibi Hayırsever İş İnsanı Hüseyin Önder’in yine maddi katkıları ile köy okullarımızda eğitim-öğretim gören çiftçi çocuklarımıza kışlık set hediye ettik” dedi.

Hero Önder Motor Sahibi İş İnsanı Hüseyin Önder ise açıklamasında, “Merhum Babamız Ahmet Önder’in toprak ve memleket sevgisi vesilesi ile Tödürge köyümüzde tarımsal faaliyetler yapmaktan, baba ocağımızı tüttürmekten dolayı bir görev atfettiğimiz çiftçiliğimize ara vermeden devam ettirmekteyim. Oda Başkanımızın faaliyetlerini yakinen takip ettiğimden çiftçi çocuklarımızın eğitimlerine katma değer sağlayabilmek adına elimden gelen her türlü maddi ve manevi destek sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. İlçemiz çocuklarına destek olabilmek gibi güzel bir görevi yerine getirebilmek adına bizlere bu imkanı sağlayan Oda Başkanımız Zeki şimşek beye, yönetim kuruluna ve oda genel Sekreteri Zikri Bedir’e teşekkürlerimi sunarım. Her zaman odamız eğitim faaliyetlerine destek olmaya da devam edeceğim” diye konuştu.