Zara Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Zara Ziraat Odası > Haberler > Çiftçi çocuklarımıza kırtasiye seti hediye

Çiftçi çocuklarımıza kırtasiye seti hediye

Çiftçi çocuklarımıza kırtasiye seti hediye

Zara Ziraat Odası Başkanlığımız, Hero Önder Motor firması işbirliğinde "Çiftçimizin Dostu, Geleceğimizin Destekçisiyiz" sloganı ile 3 köy okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan okul çantası hediye ettik.

Hero Önder Motor Sahibi Hayırsever İşinsanı Hüseyin Önder'in desteklediği projemiz için Kaymakam Meriç Dinçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Ahmet Karakuş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mutlu Bulut, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla Korkut Köyü Gümüşay İlkokulu'nda dağıtım programımıza başladık. Proje kapsamında Korkut Gümüşay İlkokulu, Yapak Vakfı Özköyler İlkokulu ve Şerefiye Vali Aydın Güçlü İlkokulunda eğitim gören ana sınıfı ile ilkokul öğrencimizin tamamına kırtasiye setlerimizi ulaştırdık.

Proje hakkında AA muhabirine açıklama yapan Oda Başkanımız Zeki Şimşek, "2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması vesilesiyle oda olarak Hero Önder Motor birlikteliğinde proje başlattık. İlçemize bağlı üç köyümüzde eğitim ve öğretimin verilmekte olduğu üç köy okulumuzda okuyan öğrencilerimizin tamamına yeni eğitim-öğretim yılına başlarlarken kırtasiye seti hediye etmek istedik. Köy okullarımızda okuyan öğrencilerimizi tamamı için ihtiyaç olan temel kırtasiye malzemelerinden oluşan setlerimizi hazırlatarak kendilerine ulaştırdık. İstanbul'da ikamet eden işinsanı, hemşehrimiz Hüseyin Önder, çiftçi çocuklarımız için başlattığımız projemizin finans kaynağının tamamını üstlenerek destek olmuştur. Kendisine de destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Köy okullarında okuyan çiftçi çocuklarının eğitimlerini önemsediklerini ifade eden Şimşek, “Köy okullarımızın yanı sıra ilçe merkezimizde de öğrencilerimize kırtasiye setleri hediye ettik. Yeni dönemde de eğitim projelerimize devam edeceğiz” diye konuştu.