Zara Ziraat Odası > Haberler > Berat Gecesi münasebeti ile Zara Merkez Camisinde Zara Ziraat Odası Başkanlığımız tarafından ahirete intikal eden çiftçilerimiz ve şehitlerimiz için mevlid programı düzenlendi.

Program sonunda cami çıkışı cemaate kandil simidi ikram eden Oda Başkanımız Zeki Şimşek vatandaşlarımızın kandilini tebrik etti.

Oda Başkanımız Zeki Şimşek yaptığı açıklamada, “Berat Kandili münasebeti ile ebediyete intikal eden çiftçilerimiz, çiftçilerimizin ahrete intikal eden yakınları ve aziz şehitlerimizin ruhları için Zara Merkez Camimizde mevlid programı düzenledik. Zara İlçe Müftümüz Burhan AL beye, imam-hatiplerimize ve Kur’an Kursu öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız” dedi.