Zara Ziraat Odası > Haberler > Belediye Başkanlarından Odamıza Ziyaret.

Belediye Başkanlarından Odamıza Ziyaret.

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkan yardımcısı Hüseyin Doğan, Zara İlçe Başkanı Arslan Karaman, İzmir Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, Erzincan Mollaköy Belediye Başkanı Gökhan Eren, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Erzincan Çağlayan Belediye Başkanı Haydar Şahin, Giresun Espiye Soğukpınar Belediye Başkanı Mustafa Eyice Zara Ziraat Odası Başkanlığımıza gelerek Başkan Zeki Şimşek’i makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette Zara çiftçiliği ve hayvancılığı hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Coğrafi işaretli Zara Balı için belediyelerden talep

Zara Balı Coğrafi İşaretinin alınmasının ardından ilk üretimlerin yapıldığı Coğrafi işaret kullanan üreticilerimizden Zara Balı için belediyelerden talep geldi.

Oda Başkanımız Zeki Şimşek’i makamında ziyaret eden Belediye Başkanları Zara Balı için talepte bulundu.

Oda Başkanımız Zeki Şimşek, Zara Balının üretimi ve desteklenmesi için bu görüşmenin verimli olduğunu belirterek belediye başkanlarına teşekkür etti.