Zara Ziraat Odası > Haberler > Afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları için Zara Ziraat Odamız tarafından başlatılan ekmek yardımı kampanyamızın ilk 24 saatinde 5.000 adet ekmek bağışı gerçekleşmiştir.

Yoğun ilgi gören kampanyamıza destek veren üyelerimize, çiftçilerimize, esnaflarımıza ve Zara halkımıza teşekkür ederiz. Devam eden bağışlarınız günlere yayılarak günlük olarak deprem bölgesine ulaştırılacaktır.

İhtiyaca göre Afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları için Zara Ziraat Odamız tarafından başlatılan ekmek yardımı kampanyası devam edecektir.