Zara Ziraat Odası > Haberler > Zara Ziraat Odası tarafından buğday eleme hizmetine başlanıldı.

Zara Ziraat Odası tarafından buğday eleme hizmetine başlanıldı.

Hasat döneminin tamamlanmasına yakın Zara Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilere buğday eleme hizmeti sunmaya başladı.

Oda Başkanı Zeki Şimşek, Küçük sanayi sitesindeki buğday eleme tesisini işletmesi için özel bir firmaya verdiklerini, ilaç yıkma yükleme çuvallama vb. işçiliği firma tarafından yapılacaktır.

Tek amaçlarının çiftçiye hizmet etmek olduğunu belirten Şimşek, "İşçisi ve ilacı kiraya verdiğimiz firmaya ait olmak üzere en uygun fiyattan çiftçilerimiz buğdaylarını eletecekler. Talebin yoğun olması nedeniyle tesisimiz sürekli açık olarak hizmet verecek. Kamyon, traktör ve tırlarla buğdaylarını getiren üreticilerimiz yine odamıza ait tesis içerisinde bulunan 16 metre uzunluğunda 60 tonluk kantarımız dan üyelerimiz ücretsiz olarak da istifade edebilecekler." dedi.