Zara Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Zara Ziraat Odası > Haberler > Zara Ziraat Odası İlçe Protokolü ve Belediye Başkan Adayları ile değerlendirme toplantısı düzenledi.

Zara Ziraat Odası İlçe Protokolü ve Belediye Başkan Adayları ile değerlendirme toplantısı düzenledi.

Zara Ziraat Odası Belediye Başkan adayları ile bir araya geldi.

Oda meclis toplantı salonunda düzenlenen kahvaltıda Kaymakam Mehmet Sayın, Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Sayıt Ahmet Pala, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belediye başkan adayı Kutsi CANTÜRK, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Belediye Başkan adayı Fatih ÇELİK,AK Parti Zara İlçe Başkanı Kenan Oğuzhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zara İlçe Başkanı Aslan Karaman, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zara İlçe Başkan Yardımcısı Uğur Gürsoy, Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur, Zara Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Yanıkoğlu ile ilçe değerlendirme toplantısı düzenlendi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, "İlçemiz tarım ve hayvancılık şehridir,Tarım ve hayvancılıkta neler yapabiliriz görüş alışverişinde bulunduk.Yerel seçimler öncesi ilçe protokolümüz, oda başkanlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz ve belediye başkan adaylarımızın davetimize iştirakleri ile gündemi değerlendirdik. Düzenlediğimiz toplantı ile katılımcılarımız bir araya gelerek birlikte ortak karar alınacak çalışmalar hakkında değerlendirme yapma imkanı buldular. Seçim bürolarından, reklam afiş ilan çalışmalarına, seçim araçlarından seçmen listelerine bir çok konu masaya yatırıldı" dedi.