Zara Ziraat Odası > Haberler > Zara Ziraat Odası ilçe protokolü ile bir araya geldi

Zara Ziraat Odası ilçe protokolü ile bir araya geldi

Zara Ziraat Odası Başkanlığı’nda düzenlenen kahvaltı programında oda yönetimi ilçe protokolü ile bir araya geldi.

Zara Ziraat Odası toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Başkan Zeki Şimşek, “Oda olarak düzenlemekte olduğumuz toplantılar olmaktadır. Bu ay ki toplantımızda da ilçemiz kurum amirleri, oda başkanları, siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelerek kurumumuzun kurumlar arası diyaloğun artırılması hedeflenmektedir. Bugün burada sağladığımız birlikteliğimizle istişare etme imkânı bulmaktayız. Katılımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Programa; Kaymakam Yunus Kızılgüneş, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, İl Genel Meclis Üyesi Nihat Güler, İlçe Tarım Müdürü Ufuk Ateş, Halk Bankası Zara Şubesi Müdürü Tarım Kredi kooperatifi Müdürü Hüseyin Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Oğuzhan, CHP İlçe Başkanı Arslan Karaman, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Okur, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Yanıkoğlu, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Zara Şubesi Başkanı Metin Erkan, Zara Köy ev Mahalle Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyesi Ahmet Yılmaz katıldı.