Zara Ziraat Odası > Haberler > ZARA ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ KÖY ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

ZARA ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ KÖY ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

SİVAS (AA) – Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Köy Ziyaretlerine devam ediyor. Şimşek, sırasıyla Yukarımescit,Çaylıca, Yeşildere,Kardere, Söğütözü, Bolucan, Yukarıçamurcu, Aşağıçamurcu, Aşağımescit,Taşgöze köylerine ziyaret gerçekleştirerek muhtarlar ve çiftçilerle bir araya geldi.

Ziyaretler hakkında AA muhabirine açıklama yapan Şimşek, "İlçemiz ülkemizin en çok köy sayısına sahip ikinci ilçesidir. 2017 güz döneminde başladığımız köy gezilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Gittiğimiz köylerimiz ve mezralarımızda sosyal yapı ve çiftçilik durumlarını gözlemlemeye devam ediyoruz."Gözlemlediğimiz sorunları ilgili yerlere iletip çözüm arıyoruz.Özellikle Türkiye Ziraat Odaları Birliğimize ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlığına köylerimizdeki tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunları iletiyoruz. diye konuştu.

Şimşek, bu yıl köy ziyaretlerini tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.