Zara Ziraat Odası > Haberler > ZARA ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

ZARA ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Zara Ziraat Odası Meclisi, eylül ayı olağan toplantısını Yapak köyünde gerçekleştirdi.

Yapak köyü konağı toplantı salonunda bir araya gelen oda meclis üyeleri, gündem maddelerini görüştü.

Toplantıda konuşan Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, "Toplantılarımızı köylerimizde çiftçilerimizle birlikte düzenleyerek, her bölgemizdeki durumları daha iyi değerlendirme imkanı sağlamaktayız. Toplantılarımız dönüşümlü olarak devam edecektir.Toplantımızın burada gerçekleşmesini sağlayan bizleri buraya davet eden Yapak Köyü muhtarımız Ziver Gürbüz 'e ve öz köyleri tüm köy muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Toplantıya, Oda Meclis Başkanı Ali Akbulut, oda meclisi, bölge muhtarları, delegeler ve çiftçiler katıldı.

Toplantı sonrası bölgede bulunan delege ve çiftçilerle görüş alış verişinde bulunan meclis üyeleri, çiftçilerin bölgede yaşadıkları sorunları dinledi.