Zara Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Zara Ziraat Odası > Haberler > Zara Ziraat Odası aylık meclis toplantısı Beypınarı köyünde gerçekleştirildi

Zara Ziraat Odası aylık meclis toplantısı Beypınarı köyünde gerçekleştirildi

Şimşek, “Toplantılarımızı köylerimizde yapmaya devam edeceğiz, Çiftçilerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmaya çalışacağız, diye konuştu.

- Zara Ziraat Odası Başkanlığı meclisi aylık meclis toplantısını Beypınarı köyünde gerçekleştirdi.

Daha önce Nasır ve Şerefiye köylerinde gerçekleştirilen meclis toplantısının Temmuz ayı oturumu Beypınarı köyü köy konağı toplantı salonunda gerçekleştiren oda meclisi, toplantı sonrası delege ve çiftçilerle bir araya gelerek çiftçilerin beklentileri, talepleri ve sorunlarını dinledi.

Oda Başkanı Zeki Şimşek toplantıda yaptığı konuşmada, “Çiftçilerimizin sorunlarını yerinde dinleyerek neler yapılabilir diye ortak bir çalışma gerçekleştirmek ve ülkemizde, ilçemizde uygulanan çiftçilere yönelik projeler hakkında bilgiler sunmak üzere sizleri ziyaret ediyoruz. Bu toplantılarımızın ilkini Nasır köyümüzde, ikincisini Şerefiye de düzenledik. Verimli geçen ve çiftçilerimiz tarafından önemsenen toplantımızın üçüncüsünü Beypınarı’nda gerçekleştiriyoruz.  Toplantımızın burada gerçekleşmesini sağlayan ve bizleri Beypınarı’na davet eden oda meclis başkanımız Ali AKBULUT’a, Meclis Üyemiz ve aynı zamanda Büyükköy Muhtarı Remzi YEŞİLYUR’a, Beypınarı Köyü Muhtarımız Cemal AKTAŞ’a ve Beypınarı  halkına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Şimşek, “Toplantılarımızı köylerimizde yapmaya devam edeceğiz, Çiftçilerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmaya çalışacağız, diye konuştu.

Toplantıda sorunlarını dile getiren çiftçiler, desteklemede veraset intikal mağduriyeti, ilçede veterinerlik hizmetleri, bölgede hayvancılık ve çiftçiliğin bitmek üzere olduğunu gibi sorunlara değinen bölge çiftçileri, bölgenin hayvancılık için müsait olduğunu hükümetimizin desteklemeleri artırarak hayvancılığı desteklemesi gerektiğini ifade ettiler. Hayvancılığın bölgede desteklenmesi halinde köye dönüşlerin artacağını ifade ettiler.

Düzenlenen toplantıya; oda meclisi ve yönetiminin yanı sıra Ağlıkçay Köyü Muhtarı Necati ATEŞ,Aluçluseki Köyü Muhtarı Hayrettin TUNÇ,Belentarla Köyü Muhtarı Haşim GENCER,Beypınarı Köyü Muhtarı Cemal AKTAŞ,Büyükköy Köyü Muhtarı Remzi YEŞİLYURT,İğdeli Köyü Muhtarı Niyazi PARLAK,Iğdır Köyü Muhtarı Hasan EYİDOĞAN,İkideğirmen Köyü Muhtarı Ali AKBULUT,Kanlıçayır Köyü Muhtarı İmam ÇINAR,Karaçayır Köyü Muhtarı Mahmut ALKAYA,Kısık Köyü Muhtarı Nesimi KARAGÖZ,Körpınar Köyü Muhtarı Hüseyin GÜNEY,Kuruköprü Köyü Muhtarı Veli ŞAHİN,Sancakkale Köyü Muhtarı Ali POLAT,Topaktaş Köyü Muhtarı Haşim GENCER ve  çok sayıda çiftçi katıldı.