Zara Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Zara Ziraat Odası > Haberler > "Yüreğimiz, Dualarımız Mehmetçik ile, Gidiyoruz Afrin'e"

"Yüreğimiz, Dualarımız Mehmetçik ile, Gidiyoruz Afrin'e"

Zara Ziraat Odasından Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Zara Ziraat Odası meclisi ve yönetimi Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Hatay'a gitti.

Hatay'ın Hassa ilçesine giden kafile, Zara Ziraat Odası binası önünde toplandı.

Grup adına açıklama yapan Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki ŞİMŞEK, ülkenin zor süreçlerden geçtiğini belirterek, "Tarih boyunca nice zaferler kazanan ordumuz, Zeytin Dalı Harekatı ile dünya sathına adını bir kez daha yazdırdı. Kahraman Mehmetçiğimize maddi ve manevi desteklerimizi sunmak, ordumuzun her zaman yanında olduğunu bildirmek üzere Hatay'ın Hassa ilçesine gittik." diye konuştu.

Mehmetçik'e moral vermek amacıyla gerçekleştirdikleri gezide Mehmetçik ile bir araya gelmenin heyecanını yaşadıklarını belirten Şimşek, "Gerçekleştirdiğimiz destek gezisinde bizleri yalnız bırakmayan, hemşehrimiz Hassa Kaymakamı Yusuf TURAN beyefendiye, ilçemiz işadamlarından Yunus Şükrettin TURAN’a, Zara Güreş Ağası İşadamı Şerafettin YILDIRIM’a, yönetim kurulu ve oda meclisi üyelerimiz; Mehmet BAĞCA, Ali AKBULUT, Hasan HORAN, Ümit KALKAN, Çetin YOLCU, İbrahim KIZIK, Ahmet GÜMÜŞSOY, Remzi YEŞİLYURT, Tahir DOĞAN, Yüksel DAĞDEVİREN, Genel Sekreterimiz Zikri BEDİR’e teşekkürlerimi sunarım. Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize geçmiş olsun, ordumuza muvaffakiyetler diliyorum." ifadesini kullandı.

Gezi programına katılan 17 kişilik kafile 2 günlük ziyaretin ardından Zara’ya döndü.