Zara Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Zara Ziraat Odası > Haberler > Sivas’ın Ziraat Odası Başkanlarından Ankara çıkarması

Sivas’ın Ziraat Odası Başkanlarından Ankara çıkarması

Sivas bölgesi çiftçilerinin sorunlarını ve beklentilerini iletmek üzere Sivas merkez ve İlçe Ziraat Odaları Başkanları Ankara’ya gitti.

Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek’in de yer aldığı heyet, ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gerçekleştirdikleri ziyarette Sivas Milletvekili İsmet YILMAZ ile bir araya geldi.

Heyet daha sonra Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi BAYRAKTAR’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından TZOB Ortadoğu Anadolu bölge toplantısına katıldı.

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrası açıklama yapan Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki şimşek, “Ankara’ya düzenlediğimiz ziyaretlerde ilimiz ve ilçemiz çiftçilerinin hayvancılık ve tarımsal faaliyetlerde karşılaştıkları sıkıntılar ve beklentilerini yetkililere ilettik. Ziyaretlerimizde heyetimizi kabul eden ve yakından ilgilenen, sorunlarımızı dinleyen ve gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını, sorunlarını takipçisi olduklarını belirten Sayın Vekilimiz Milli Savunma Komisyonu Komisyon Başkanı İsmet YILMAZ Beyefendiye ve TZOB Genel Başkanımız Şemsi BAYRAKTAR Beye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Şimşek, “Sayın Vekilimiz, tarımda birliğin kurumsal birlikten geçtiğine değinerek, üzerinde durulması gereken bir öneri sunması umut vaat edicidir. TBMM Meclis Salonunda gerçekleştirdiğimiz ziyarette Vekilimiz İsmet YILMAZ’ın tüm tarımsal birliklerin Ziraat Odaları bünyesinde toparlanmasının çiftçileri tek bir çatı altında toparlayarak, hizmet verimliliğinin artırılacağını söyledi. Bunun yanı sıra Tarım ve Orman Müdürlüklerindeki evrak takiplerinin de Ziraat Odalarına verilmesinin, Müdürlük personelinin sahada çalışmasının gerekliliğine de değinen Vekilimiz, önemli bir konuya değinmiştir. Bu hassasiyetinden ötürü de vekilimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.