Zara Ziraat Odası > Haberler > MHP Zara Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik’ten odamıza ziyaret

MHP Zara Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik’ten odamıza ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zara Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, MHP Zara İlçe Başkanı Erdem Yiğit beraberliğinde odamızı ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Zara Belediye Başkanlığı için yola çıktığını belirten Çelik, “Zara ilçemize daha iyi hizmetleri getirmek amacıyla hazırladığımız projelerle halkımızın huzuruna çıkıyoruz. İlçemizde her zaman seçim dönemleri birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içerisinde geçmektedir. Bu sürecin bu dönemde de aynı olacağına inancımız tamdır. Her zaman ilçemizle bütünleştim, ilçemizin tarımından, hayvancılığına önemli bir ekonomik kapısı vardır. Bizler de projelerimizde her zaman ilçemiz tarımı ve hayvancılığını kalkındırmayı hedeflemekteyiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanımız Zeki Şimşek de, “Genç, dinamik ve aktif bir adayın varlığı önemlidir. Medeni cesaret göstererek çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum. Mutlaka seçimin bir kazananı olacaktır, herkesin ortak temennisi Zara’nın kazanmasıdır. Şüphesiz her partiye eşit mesafede olduğumuzla birlikte ilçemiz yöneticileri ile bugüne kadar işbirliği içerisinde güzel hizmetler gerçekleştirdik. Bu seçimlerin ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor, çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.