Zara Ziraat Odası > Haberler > CHP Zara Belediye Başkan Adayı Kutsi Cantürk’ten odamıza ziyaret

CHP Zara Belediye Başkan Adayı Kutsi Cantürk’ten odamıza ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zara Belediye Başkan Adayı Kutsi Cantürk, CHP Zara İlçe Başkanı Aslan Karaman birlikteliğinde odamızı ziyaret etti.

Zara Belediye Başkanlığı için 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den aday olduğunu belirten Cantürk, “Yaklaşık bir aydır alan çalışması sürdürmekteyiz. Kapı kapı dolaşıp, esnafımızı, halkımızı dinlemekteyiz. Zara ekonomisi denilince akla ziraat gelir. Bizlerde bu durumun farkında olarak Organik Tarım Pazarı adı ile sosyal medya üzerinden de duyurduğumuz projemizi geliştirdik ve projemize önem veriyoruz. İlk icraatlarımız içerisinde yer verdik” dedi.

Oda Başkanımız Zeki Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemiz için yeni bir sürece girilmiştir. Bu süreç sonunda ilçemizin bir belediye başkanı olacaktır. Zara insanı duygu ve düşünce insanıdır. Seçim sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde, demokratik bir ortamda tamamlanacağına eminiz. Her platforma ve görüşe, fikre eşit mesafede olan odamız, bugüne kadar ilçemiz kamu kurumları, odalar, sivil ve siyasi kuruluşları ile bir araya gelmiş, ilçemiz menfaatleri için ortak konsorsiyumda buluşmuştur” dedi.

31 Mart seçimlerinin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Şimşek, çıkmış olduğu bu yolda Cantürk’e başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanımız Zeki Şimşek de, “Genç, dinamik ve aktif bir adayın varlığı önemlidir. Medeni cesaret göstererek çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum. Mutlaka seçimin bir kazananı olacaktır, herkesin ortak temennisi Zara’nın kazanmasıdır. Şüphesiz her partiye eşit mesafede olduğumuzla birlikte ilçemiz yöneticileri ile bugüne kadar işbirliği içerisinde güzel hizmetler gerçekleştirdik. Bu seçimlerin ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor, çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.